AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sefer de TTB’ye hakaret etti: “Sahtekarlar, cambazlar”

0
603

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Karaman-Konya Hızlı Tren Hattı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada Türk Tabipleri Birliği’ni (TTB) hedef aldı. Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

“Şimdi bir de bunların Tabipler Birliği var. Ya bunlar ne kadar yalancı, ne kadar cambaz ya? Erciyes Üniversitesi büyük bir kadro ile TURKOVAC aşısını üretiyor, adamlar diyor ki ‘böyle bir şey yok’ diyor. Siz ne sahtekarsınız, ne yalancısınız? Sizin Tabipler Birliği olarak bir eseriniz var mı? Yok. Yapana da hep taş koydunuz.

Biz şehir hastanelerini yaptık, eğitim araştırma hastanelerini yaptı. Tarihinizde Bay Kemal’in Savaş Ay’ın programında gösterdiği gibi rezil hastanelere vatandaşımızı mahkum etmedik.

Siz Tabipler Birliği olarak o zamanlar sesiniz çıkmadı. Ah, ah! Bu sahtekarlar, bu cambazlar hastanelerde rehin alınan vatandaşlarımızın haklarını bir gün savunmadı. Biz o mücadeleyi verdik. Bunlarda utanma yok.”

Ayrıca konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne de (İBB) değinen Erdoğan, “İstanbul’da CHP belediyesi, anlaşma yapmışlar. Terör örgütü aparatlıları istihdam etmişler. Dün Gezi olaylarındaki meselenin adalet, 6-8 Ekim olaylarının Kobani meselesi olmadığı kesinleşmiştir. Bunlar vatan topraklarımızda kurulan kirli bir senaryodur” sözlerini kullandı. 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.