Canlı yayında “gazeteciler” soru sordu, yanıtları Erdoğan promterden okudu!

0
642

Dün akşam CNN Türk ve Kanal D ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlayan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sorulan soruları promterden okuyarak yanıtladığı görüldü.

Erdoğan’ın sorulara verdiği yanıtları promterden okuması ekranlara yansırken, ayrıca yayın sırasında takıldığı yerlerde Erdoğan’a sufle veren fısıldamalar da duyuldu.

Promterin ekranda görünmesi, daha önce katıldığı programlarda ‘Erdoğan’a gazetecilerin soruları önceden verdiği’ iddialarının gerçek olduğunu ortaya koymuş oldu.

Promterin ekrana yansıması sosyal medyada #promter başlığını gündeme taşıdı ve çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından konuyla ilgili yorum yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medyadan paylaştığı mesajda promtere göndermede bulunarak şunları söyledi: “Erdoğan, bırak “sorulara” vereceğin cevapları, bana edeceğin hakaretleri bile promptera yazdırmak zorunda kalıyorsun. Bir ilçe sular altında, ciddi felaket haberleri peş peşe geliyor ama senin ülkeyi yönetme kapasiten yok. Gazeteci fısıldaması ile söyleşi de gördü ülke sayende…”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.