Bari çocuğuna sahip çık be!

0
1630

cocuklar

Akp yine skandal bir önergeye imza atarak kirli oyunlarıyla çocuklarımızı kurban ediyor. Önerge Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi. Bu önerge ile 12 yaşındaki kız çocuğu bile tecavüzcüsüyle evlendirilebilir. Biz bu duruma yazacak kelime bulamazken ,onlar altına imza atıyorlar. Durumun vehametine bakın !!!

Düşünsenize Adaleti bozuk düzene inat, umut yüklü masum çocuklar, çocuklarımız oyun oynaması, top peşinden koşturması gerekirken sapık ruhlu hayvandan aşağıda olan mahlukatların hem cinsel istismarına maruz kalıp hem de onlarla evlendirilmek isteniyor. Birbirine zıt iki kavram olan evlilik ve tecavüz olayının birleştirilmeye çalışılması tatlının üstüne sirke döküp yemeye benzer. Böyle bir önergenin sunulması da midenin kabul edemeyeceği bir durum değil midir? Çocuğun tecavüzcüsü ile evlendirilmesi, tecavüzü cinsellik olarak görmek ve normalleştirmeye çalışmak niye?. Mağduru tecavüzcüsüyle evlendirmek, mağdurun ruhuna sürekli tecavüz edilmesini hak görmektir. Kaldı ki bahsedilenler çocuk hangi evlilikten bahsediyoruz? Çocuk gelin çocuk damat vakası artık bitsin çocuklar eğitim çıtasını yükseltsin, derken AKP geri zihniyetinin yaptığı ne ola ki?

Çocuklara tecavüze hem insaniyeten, hem dinen, hem de hangi çevreden olursanız olun nefret, göstermeniz, telin etmeniz, en gür ses ile ses çıkarmanız, buna karşı yaptırımlar uygulamanız, buna karşı toplumsal tepki oluşturmanız gerekmez mi? Ak tecavüzcüler acaba çocuk bedenlerine değen o elleri kanunla temizleyebilecek mi? Namusu temizlemek yerine namussuzluğu cezalandırmak akıllarına gelmedi mi? İstismara uğrayan çocukla evlilik yolunun açılması Türkiye’de pedofilinin legal hale gelmesi demek değil midir? Bu resmen tecavüz edene ödül ve tecavüze teşvik değil midir? 18 yaş altı marketten sigara dahi alamazken, çocuk doğurabilir mi demek oluyor bu? Erkek çocuklara tecavüze nasıl bir çözüm önerecekler merak içerisindeyim. Hırsızı, rantçıyı, dolandırıcıyı akladılar sıra tecavüzcüyü aklamaya geldi.. Çekin o pis ellerinizi çocukların üzerinden,

Olağanüstü hal durumundaki bir ülkede, çıkarılması en elzem olarak bu kanunu gören devlet gerçekten halkını çok güzel koruyor(!) haklarını gözetiyor(!) hatta halkını diri diri mezara gömüyor!!!! Cellatla nikah kıymış AKP; çocuğa katilini hoş görüyor ; aşkın katlini vazgeçtim çocuğun yarınını öldürüyor.

Aslında Akp hükümetine diyecek çok söz, edilecek çok küfür var ama anlayacak zihniyet, hissedecek vicdan yok.Gerici zihniyete oy veren kardeşim son sözüm sana ; Yaşadığın her şeye sustun. Bari çocuğuna sahip çık be! Korkma, bağır! Çocuk ulan o! Çocuk!

Esra Yılmaz

18-Kasim-2016

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.