“Öfkeli Sünni Gençler Hareketi” nden yeni vahşet haberleri

0
3217

isid

Akp Türk askerlerini katleden bu terör örgütü için ” öfkeli Sünni gençler hareketi” diyerek onları masum bir Islam cihatçısı olarak savunmuştu…

Işid geçen aylarda El Bab yakınlarında kaçırıp yaktığı iki Türk askeri ; Sefter Taş ve Fethi Şahin ile başlarına silah sıkarak öldürdüğü Astsubay Kıvanç Kaşıkçı ve Muhammed Duran’ın katledilme görüntülerini ve El Bab bölgesinde nasıl esir alındıklarına ilişkin görüntülere de yer verdi. Işid ile El Bab çevresinde TSK-ÖSO çatışmaları devam ederken terör örgütü bu vahşet videoyu paylastı. Video sonunda Işid Türkiye`yi tehdit ederek bölgeden çekilmemeleri halinde bu görüntülerin devam edeceğini iddia etti.

Görüntülerde Türkçe konuşan militanlar, Işid`in ülkemizde örgütlenmelerine göz yuman AKP iktidarının gerici-mezhepçi politikalarının nasıl sonuclara yol açtğını gösteriyor.

askerlerBu konuda TSK`ya da hükümetten hiçbir açıklama gelmezken, IŞİD propaganda araçlarında askerlerin görüntüleri de yer aldı. SITE İstihbarat Grubu adlı güvenlik kuruluşu logosuyla görüntüler dolaşmaya başladı.

2016-12-23

ODAK

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.