1150 odalı Saray’da yaşayan Erdoğan: “İsrafa tahammülümüz yok”

0
1306

Aylar önce gündeme gelen Ekonomi Reform Paketi’ni açıklamak için Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşma yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan “gerçek dışı” açıklamalarıyla yine gündem oldu.

Konuşmasında, Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini iddia eden Erdoğan, koronavirüs salgınının ise 18 yıldır ülkede AKP’nin kurduğu güçlü altyapı ve yönetim sistemini sınadığını ifade etti.

Salgın sürecinde birçok sektörde yaşanan ekonomik sıkıntılara ve artan yoksulluk ile işsizliğe değinmeyen Erdoğan konuşmasında, “Her alanda bu sınamayı başarıyla verdik. Hiçbir insanımızı salgın karşısında çaresiz ve tek başına bırakmadık. Sosyal destek programlarının şartlarını genişleterek ihtiyaç sahibi herkesin yanında olduk. Salgının ortaya çıkardığı etkilere karşı güçlü bir direnç sergiledik.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında “İsrafa asla tahammülümüz yok” diyen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a cevap ise sosyal medya kullanıcılarından geldi. Çok sayıda paylaşımla Erdoğan’a yaşadığı Saray ve lüks hatırlatılarak tepki gösterildi.

Tayyip Erdoğan daha önce halkın vergileri ile yapılan bin odalı Saray’da gösteriş içinde yaşadığı iddialarına “Daha bunu bilmiyorlar, 1150 küsür odalı” diye yanıt vermişti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.